Okamžik změny - Roberts, Nora, 1950- (New York Times román, 2012)
Všechny možnosti - Dokážou impulzivní a chaotická umělkyně Shelby Campbellová a systematický a důstojný politik Alan MacGregor překonat nenávist, jež v minulosti dělila jejich klany v rodném Skotsku? A povede se jim využít všech možností pro společný život, přestože každý z nich vyznává zcela odlišné životní zásady? Dokáže jejich láska skutečně všechny potíže překonat? Umění muže - Grant Campbell, bratr Shelby, je samotář. Žije pouze svou prací v osamění na starém majáku a je přesvědčený, že mu nic nechybí. Nenadále však do jeho osamělého světa, do něhož odmítá vpustit s výjimkou rodiny kohokoliv zvenčí, vstoupí půvabná malířka Gennie a Grant poznává, že mít vedle sebe spřízněnou duši dává teprve jeho životu ten pravý smysl.