Hněv bohů - Riordan, Rick, 1964- (Kronika Cartera Kanea, 2012)
Druhý díl fantasy trilogie čerpající z egyptských pramenů. Přepis digitální nahrávky líčící dobrodružství sourozenců Kaneových. Určeno starším dětem.