Mládí furt v hajzlu : deník Nickova syna Scotta Twispa - Payne, C. D. 1949- (Beletrie (Jota), 2012)
Rozvětvené rodiny Twispů i Saundersů znovou na scéně, tentokrát přímo pod světly ramp - v Hollywoodu.