Poznávám svět : moje první knížka - Šplíchal, Antonín, 1947- (Moje první knížka, 2012)
S knihou plnou obrázků naučíte svoje děti rychle rozpoznávat a pojmenovávat věci doma i venku. Okolní svět se stane předmětem jejich zájmu a učení nových slov pro ně bude hrou