Nástrahy vášně - Howell, Hannah, 1950- (Klokan (Alpress), 2010)
Příběh statečné Chloe, která je nadána zvláštním darem, díky kterému již dopředu ví, co se stane s jejími blízkými. Za dramatických okolností poznává hraběte Juliana, kterému zachrání život i jeho syna. Nyní je však v ohrožení i ona sama