Z buicku 8 - King, Stephen, 1947- (Pavel Dobrovský - Beta, 2012)
Pensylvánští státní policisté z fiktivního města Statler si přivezou na stanici starý Buick Roadmaster, jehož majitel zmizel u čerpací stanice. Záhy zjistí, že jeho dveře a kufr se občas otvírají do jiné dimenze zabydlené podivnými tvory