Hadí princ - Hoyt, Elizabeth, 1970- (Klokan (Alpress), 2011)
Poklidný život mladé šlechtičny Lucy převrátí až setkání s vikomtem Simonem, který se stane obětí přepadení nedaleko jejího sídla. Pomalu se zotavující Simon se sblíží s andělskou Lucy, a přestože si uvědomuje, že jeho temná minulost může Lucy ohrozit, požádá ji o ruku. Věří, že světlo, které Lucy vnesla do jeho života, může jeho černou duši spasit.