Nebojácná nevěsta : cyklus Černá kobra - Laurens, Stephanie (Baronetka, 2011)
Třetí díl cyklu dobrodružných historických románů Černá kobra představí příběh dalšího ze čtveřice neohrožených hrdinů, kteří nasazují své síly, schopnosti i život do služeb spravedlnosti.