Pandurango : cesta za bohem hudby - Drbohlav, Jan, 1968- (Edice České televize, 2006)
Stejnojmenný sedmidílný mezinárodní projekt Pandurango České televize a společnosti Kangaroo Production, jehož cílem bylo vyhledat a zaznamenat hudební projevy různých etnik v Asii, Africe, Austrálii a Jižní Americe, byl odvysílán v ČT. Jeho průvodce M. Dvořák reaguje v knize na kladené otázky a mapuje každodenní běh náročné expedice po exotických zemích. Text je doplněn barevnými fotografiemi