Až na dno : první část trilogie Zrcadlo - Quick, Amanda, 1948- (Baronet, 2011)
Poté, co Fallon Jones převzal rodinný podnik, přestěhoval vedení do Scargill Cove, odlehlého pobřežního městečka severní Kalifornie. Pro samotáře a vyšetřovatele paranormálních jevů ideální sídlo. Nicméně Cove je problematickým místem ležícím v průsečíku neobvykle silných energetických toků a přitahuje různé ztracené existence a ztroskotance jako lampa noční můry. Isabella Valdez je zvyklá měnit byt, práci a dokonce i jméno a číslo sociálního pojištění jako klobouky, ale teď zašla příliš daleko. Našli ji velice nebezpeční protivníci, kteří patrně mají prsty ve zmizení její babičky, a posílají na ní své zabijáky. Nebýt její neobvykle silné intuice, která ji přiměla k útěku, už by asi nebyla mezi živými. Isabella uprchne do Kalifornie, kde najde zaměstnání u Fallona Jonese.