Pohádkové počítání : učíme se počítat se zvířátky z lesní školy - Artemov, Sergej Gennadijevič (Chytré pohádky, 2009)
Pohádkové počítání je opravdu chytrá pohádka. Ví, jak děti zábavnou formou naučit základy počtů. Není přece nic jednouššího než počítat v lesní škole lístečky, sčítat a odečítat oříšky. Ani násobilka s bonbony nebo hlávkami zelí není žádná nuda. Nevěříte? Tak se zeptejte zvířecích kluků a holčiček - Růžka, Chloupka, Míši, Tlapky, Fouska, Zrzky nebo Drápa. Za pravdu by vám dala i učitelka sova Mudroslava.