Tomáš Halík : smířená různost : rozhovor - Dostatni, Tomasz, 1964- (Portál, 2011)
Knižní rozprava-rozhovor, který s Tomášem Halíkem vedl dominikánský kněz a publicista Tomasz Dostatni. Halík se zde vrací ke zkušenostem, z nichž vycházejí jeho knihy, zároveň komentuje aktuální problémy dnešní doby