Morality play - Unsworth, Barry, 1930-2012 (Fiction, 2001)
Beletrie v angličtině. Historický román z Anglie 14. století. Potulní herci s mladým klerikem Nicholasem řeší vraždu svého druha . V češtině vyšlo pod názvem Kdo zabil Tomáše Wellse