Nepříjemně blízko - Barclay, Linwood, 1955- (Knižní klub, 2011)
Kriminální thriller kanadského spisovatele Linwooda Barclaye, vrcholí zcela nečekanou tragédií svědčící o tom, že život člověka mnohdy ovlivní zdánlivé maličkosti, které se však řízením osudu mohou stát roznětkou nenapravitelných konců.