Smrt zahradnice : oxfordské zločiny - Stallwood, Veronica (MOBA, 2011)
Aby se vyrovnala se smrtí jednoho ze svých přátel, odjíždí Kate Ivoryová z Oxfordu a nachází útočiště v několik mil vzdáleném vesnickém domku, který patří její známé. Doufá, že zde, v klidu venkova, nalezne inspiraci pro svůj další román. Jenomže krátce po Kateině příjezdu je za záhadných okolností nalezena mrtvá zahradnice Donna a Kate je proti své vůli vtažena do víru vyšetřování.