Příliš hořká čokoláda - Rampichová, Zuzana (Původní česká detektivka, 2011)
Moře, slunce, víno, vlny rozbíjející se o útesy... Právě tohle přilákalo poslední týden sezony devět hostů na malý chorvatský ostrůvek. Ale někteří si slibují od pobytu v osamoceném hotýlku víc než odpočinek a romantiku. Alex si přeje za každou cenu urovnat pošramocené manželství, Regina se snaží získat zpět bývalého milence, Michal se dvoří své švagrové. Bezstarostná prázdninová atmosféra se brzy mění v kolotoč vzpomínek, výčitek a sporů plných zraňujících slov, která už nelze vzít zpět.