Cvičení pro rozvoj řeči : prevence a náprava poruch komunikace u mladších dětí - Lynch, Charlotte (Portál, 2002)
Kniha přináší přes sto návodů na zábavná cvičení, hry a činnosti podporující vývoj řeči a sluchu, umožňující rozvoj komunikačních schopností a dovedností. Cvičení mohou provádět rodiče s dětmi. Najdeme zde však i hry vhodné pro širší kolektiv v jeslích či mateřské školce. Popisované činnosti nejen zdokonalují komunikaci s dítětem, dětský verbální projev, ale také pomohou odhalit a napravit případné vady řeči. Velmi pěkné, zajímavé a podnětné pro rodiče i pedagogy