Bouře - Clark, Mary Higgins, 1927-2020 (BB/art, 2011)
Záhada pohřešované sousedky Regan a Jack Reillyovi se rozhodli oslavit první výročí svatby v domě na pláži na Cape Cod, chtěli si užít klid a soukromí. Rozpoutala se ale bouře, která rozvířila i klid v oblasti, která jinak ožívá až v létě. Když to vypadá, že hůř už být nemůže, zjistí, že paní ze sousedství smetla voda. Regan s Jackem zahájí pátrání, chtějí sousedům, od nichž si dům pronajala, pomoci najít její rodinu. Zdá se, že při oslavě prvního výročí svatby zažijí Regan s Jackem leccos, jen ne klid.