Anatomie strachu - Black, Benjamin, 1945- (Moba, 2011)
Když Quirka kontaktuje Billy Hunt, přítel ze studií, protože si jeho mladá a krásná žena Deirdra údajně vzala život, zavětří Quirke, patolog a bývalý pijan, problémy už zdálky.