Smrt ve tmě : O'Connorův čtvrtý případ - Martini, Manuela, 1963- (MOBA, 2007)
Shane O'Connor jako jediný přežil útok, který byl podniknut na něj a dva jeho kolegy. Stopa ho zavede na Sunshine Coast - do močálu drog a korupce. Ve stejné době zde mladý Josh podlehne kouzlu na drogách závislé Chrissy, která plánuje zločin. Existuje mezi oběma případy nějaká spojitost?