Babicovy dobroty. - Babica, Jiří, 1961- (Eminent, 2010)
V této kuchařce najdete opět Babicovy jedinečné polévky, zapékané dobroty, závitky a rolády, pokrmy z masa i zeleniny, také něco zcela speciálního a sladkou tečku na konec