Abeceda půvabu : pro všechny holky - Babić, Violeta, 1953- (Dospívání, 2010)
Chceš být IN a všechny okouzlit? Jsem tvoje ABECEDA půvabu a poradím ti : - jak se správně líčit - jak pečovat o své tělo a obličej - jak se zdravě stravovat - jak se cítit stále svěží. Se mnou to zvládneš hravě a nikdo už tvému šarmu neodolá!