Ještě mě nezabíjej - Fielding, Joy, 1945- (Ikar, 2010)
Bohatá, krásná a šťastně vdaná žena se stane obětí automobilové nehody, kdy utrpí četná zranění a je upoutána na dlouhou dobu na nemocniční lůžko. I když po probuzení z kómatu zjistí, že oslepla, její touha žít jí pomáhá v postupném uzdravování. Zvláštní události, kterých je němým svědkem, ji vedou k rozřešení vlastního případu a za dramatických okolností a díky přátelům se jí podaří uniknout z dobře nastražené pasti