Nováček - Muchamore, Robert, 1972- (Cherub, 2007)
Agenti CHERUB jsou ve věku deset až sedmnáct let. Žijí ve skutečném světě, podklouznou pod radary dospělých a získávají informace, jež zločince a teroristy posílají do vězení...