Zvířátka - Horáková, Eva (První čtení, to nic není, 2010)
Jednoduché textíky provázené množstvím veselých ilustrací jsou uzpůsobené potřebám prvňáčků i zvídavých předškoláků, kteří se právě naučili písmenka abecedy a chtějí si čtení procvičovat na krátkých příbězích. Vhodné i pro děti s poruchami porozumění.