Vanda - liga proti holkám - Geisler, Dagmar, 1958- (Thovt, 2007)
Už jsou tu další dobrodružství desetileté dívky Vandy a jejích kamarádů. Tentokrát jede Vanda na školní výlet . Pět dní na starém hradě, to bude dobrodružství. Sice bez mamky, ale zato s Katkou a Fabiánem. Jen kdyby to těšení nepokazila zpráva, že na totéž místo jede i Leontýna, Katčina kamarádka z jezdeckého klubu, kterou Vanda zrovna nemusí. Jako kdyby nestačilo, že jedou kluci elpéháci. Někteří kluci ze třídy se totiž neustále vytahují, že by si nikdy nehráli s holkama, a proto založili Ligu proti holkám, čili LPH. Proto tedy elpéháci. Ale proč si kazit výlet dopředu. Vanda si určitě užije spoustu dobrodružství a legrace.