1 těsto, 100 muffinů : [podle jednoho základního receptu připravíte 100 druhů muffinů] - Tee, Susanna (Slovart, 2009)
Jeden recept - sto různých variant. Kuchařská kniha, podle níž připravíte muffiny pro každou příležitost.