Hannah Montana : knížka na rok 2010 - Daňhelová, Šárka, 1975- (Egmont, 2009)
Hvězda oblíbeného televizního seriálu vám přináší knihu plnou příběhů, tipů a testů. Poznejte, kdo je kdo v televizním seriálu Hannah Montana, odhalte tajnou část své osobnosti a zjistěte, jaký je vlastně váš styl.