Tajemství tajného pokoje - Blyton, Enid, 1897-1968 (Klub mladých čtenářů (Albatros), 2007)
O vánočních prázdninách objeví Larry, Daisy, Pip, Bětka, Špekoun a jeho pes Brok zařízený pokoj v podkroví opuštěného domu..