Návrat do kouzelného domu - Deveraux, Jude, 1947- (Baronet, 2009)
V napínavém pokračování Místa splněných přání autorka vrací čtenáře do známého letního sídla, kde je čekají nová kouzelná dobrodružství. Čáry se napořád usídlily v letním sídle v Maine, kde záhadná Madam Zoya splní každému návštěvníkovi i to nejtajnější přání. Teď na toto zvláštní místo přicházejí tři ženy, které mají podobné přání: změnit bolestnou minulost. Madam Zoya je přenáší do Anglie 18. století, kde mají změnit osudy předků. Tam je čekají mnohá překvapení a cesta zpět v čase nemusí skončit právě šťastně.