Vražda na silvestra - Harris, Lee, 1935- (Detektivka (Motto), 2009)
Třicátého prosince vystoupila Susan Starková z auta před domem svých rodičů a od té chvíle ji nikdo nespatřil. Obzvlášť v New Yorku to není právě záviděníhodná situace.Christine Bennettová má strach z nejhoršího. Vyzbrojená pouze několika telefonními čísly a Susaninou fotografií pátrá v utajené minulosti pohřešované dívky...