Bludičky - Morrell, David, 1943- (Klokan (Alpress), 2009)
Policejní seržant Daniel Page se vydá po stopách své nezvěstné manželky. Zavedou ho až do texaského městečka, kde se každý večer zjevují nad krajinou tajemná světla. Na místě seržant znepokojeně zjistí, že nestojí jen před úkolem zachránit od jejich neblahých účinků svou ženu, ale že o jejich podivnou ničivou sílu projevily zájem i speciální vojenské výzkumné laboratoře.