Zaříkavač koní - Müller, Karin, 1967- (Detektivní kancelář Podkova, 2009)
Vzdorovití koně jsou v několika minutách krotcí jako beránci, plaší koně ho bez odporu následují - vypadá to, že zaříkávač koní Svensson vládne magickými schopnostmi. Za kulisami velké show se však podle členů detektivní kanceláře Podkova děje něco nekalého. Jak je to s onou tajuplnou kapsou plnou pamlsků? Proč si Svensson neustále myje ruce? Mladí detektivové jsou si jisti: Tady něco nehraje!