Případ pro tebe a Klub Tygrů, - Brezina, Thomas, 1963- (Klub Tygrů, 2009)
Přidej se k detektivům z Klubu Tygrů! Nenech si uniknout nic podezřelého a pomocí superlupy hravě přijdeš každé záhadě na kloub. Vydej se s Biggi, Patrikem a Lukem na dobrodružné prázdniny do malé norské vesničky, která je zahalena tajemstvím. Před rokem se zde zřítilo letadlo a od té doby se nad jezerem vznáší tajemný svítící objekt. Všichni dostávají strach. Je to skutečně duch zřízeného letadla? Přinese neštěstí a zkázu? Zapoj se do pátrání i ty a zažij celé dobrodružství z první ruky!