Malované čtení pro děti - Havel, Jiří, 1924-2016 (Fragment, 2009)
Souborné vydání krátkých pohádek, které několik let vycházely v časopisech Sluníčko a Mateřídouška. V textu jsou pro zjednodušení i pro zpestření některá slova namalovaná, takže čtení není žádná dřina, ale pořádná legrace - a tak to má být.