Když se láska změní v posedlost : román pro ženy - Řeháčková, Věra, 1950- (Erika, 2009)
Padesátiletá Kateřina žije vedle muže alkoholika. Vdá dceru, později se žení také syn. Kateřina uvažuje jako většina žen jejího věku. Došla na konec života, i když ten její byl na city tuze chudý. Ve skrytu duše zůstává však mladou holkou, která nepřestává snít o lásce. Kateřině se přání vyplní. V lázních poznává přítele, s nímž její sny docházejí naplnění