Pyskatí Habsburkové - Pitro, Martin, 1971- (Děsné české dějiny, 2006)
V knize Pyskatí Habsburkové se dočtete o členech habsburského rodu, kteří vládli v Českém království. První Habsburk nám začal vládnout už ve 14. století, vláda toho posledního skončila ve 20. století