Za soumraku : povídky - King, Stephen, 1947- (Beta, 2009)
Co byste dělali, kdyby se váš dosavadní život najednou obrátil vzhůru nohama? Odpověď nabízí třináct strhujících příběhů, v nichž k takovému nečekanému obratu došlo.