The pit and the pendulum = Jáma a kyvadlo - Poe, Edgar Allan, 1809-1849 (Bilingual text with commentary, 2001)
Bilingvní vydání slavné povídky E. A. Poea a dalších dvou příběhů potěší každého milovníka tohoto autora a jeho jazyka.