Abeceda věštění - Fibigerová, Liliana (Albatros, 2008)
Po Slabikáři magie je tu nová příručka zaměřená na tajemné vědění. Zajímáš se o lidi kolem sebe a ráda bys o nich věděla víc? Jsi zamilovaná a chceš zjistit, jaký vlastně je, co k tobě cítí a jak si ho získat? Řešíš obtížnou situaci, hledáš správnou cestu, potřebuješ se na problémy podívat z jiného úhlu? Nebo chceš lépe poznat samu sebe? Pak ti tato knížka má co nabídnout.