Český fotbal : radost jen po kapkách-- : o scéně i zákulisí mluví František Komňacký, Ladislav Škorpil a Josef Csaplár - Čech, Zdeněk, 1950-2024 (Daranus, 2009)
Autoři se rozhodli, že osloví tři známé trenéry, kteří s nimi projdou náš současný fotbal doslova křížem krážem, vzpomenou na velké i smutné chvíle národního týmu, proberou výprodej hráčů do zahraničí, výchovu dětí k tvořivé kopané...