Stalo se mi všechno - Urbaníková, Eva, 1976- (Román (Motto), 2009)
Kniha z prostředí bulvárního týdeníku o vztazích, které nás válcují, o ženském přátelství, které nás chrání, o mužích, na které se zapomíná, i když by si větší pozornost jen málokdy zasloužili.