Povídání vlčí mámy - Pavlica, Karel, 1980- (Amenius, 2009)
Stejně jako lidé mají i zvířecí mláďata své starostlivé maminky, které jim vyprávějí něco hezkého před spaním. Takovou knížkou kouzelných příběhů je i Povídání vlčí mámy. Kromě hezkých vypravování plných lásky k přírodě, která nás obklopuje, v ní najdete i poučení.