Velká turistická encyklopedie, - David, Petr, 1949- (Knižní klub, 2009)
Sedmý svazek obsahuje 1400 abecedně řazených hesel, více než 900 fotografií, 74 znaků obcí, 9 půdorysů hradů, 30 historických reprodukcí, 8 plánků měst.