Sportovní příprava dětí - Perič, Tomáš, 1967- (Děti a sport, 2008)
Publikace je určena trenérům mládeže, sportovním instruktorům, cvičitelům a rodičům, jejichž děti začínají s pravidelným tréninkovým procesem. Populárně odbornou formou seznamuje čtenáře se zásadami a požadavky na moderní trénink dětí z hlediska jeho podstaty ve všech sportovních odvětvích. Je rozdělena do dvou relativně samostatných celků a doplněna velkým množstvím názorných ilustrací. Ve druhé části publikace jsou popsány a na fotografiích ilustovány konkrétní příklady více než 500 cvičení, zaměřené na rozvoj kooordinace, rychlosti, síly, vytrvalosti a pohyblivosti.