Vlk na vodítku - Horáková, Naďa, 1962- (Původní česká detektivka, 2006)
Pohledný třicátník Alan Malchow je zaměstnancem firmy Foxin, která organizuje pro bohaté soutěžní hru "Liška na internetu" a v jeho náplni je v roli "psa" aktivně ovlivňovat výsledky této nebezpečné hry. Když Alan pátrá po své zmizelé švagrové Ivoně zjistí, že existuje ještě i ilegální, drsná a špinavá protihra, a dostává se do jejího rozjetého soukolí.