Příručka pro tatínky - Cooper, Colin (Computer Press, 2009)
STAL JSTE SE OTCEM? Právě teď nastala vhodná doba naučit se vše, co správný táta potřebuje znát. Vaše partnerka možná nebude mít čas vám vše ukázat, ale vy to zvládnete sám pomocí této knihy. Je napsaná tak, aby muže nezatěžovala přílišnými detaily, ale naučila vás vše podstatné pro život s dítětem.