Strašidlo Sušinka : největší bubák ve Smalandu - Lindgren, Astrid, 1907-2002 (První čtení (Albatros), 2008)
Sušinka byl docela obyčejný, rozpustilý kluk, který rád prováděl všelijaké vylomeniny. A jak se tedy stalo, že se proměnil v strašidlo? To se Sušinka jedné podzimní noci rozhodl pořádně vylekat varhaníka při hraní v kostele. Přestrojil se za bubáka...Jakže to bylo dál? Nebojte se a přečtěte si v téhle malilinko strašidelné knížce!