Město přízraků - Brezina, Thomas, 1963- (Klub záhad, 2007)
Staň se členem Klubu záhad a pomocí superlupy objasni s ostatními členy záhadu města přízraků. Z nebe se snese šedivá mlha a pohltí jednoho z místních obyvatel. Jupiter, Vicky a Nick zažívají nejhorší noc svého života. Na Studeném Potoku totiž spočívá kletba a minulost nechce zůstat spát... Zapoj se s kamarády z Klubu záhad do akce! V Klubové příloze s dalšími informacemi o případu také zjistíš, jak jsi obstál ty sám