GIMP : praktická uživatelská příručka - Vybíral, Josef, 1981- (Computer Press, 2008)
Také byste se rádi orientovali v nezvyklém prostředí grafického editoru GIMP a zvládli s jeho pomocí upravit fotografie či vytvářet design pro váš web? Zkušený autor vám představí všechny možnosti tvorby a úprav počítačové grafiky a digitálních fotografií. Naučíte se tak používat všechny důležité a užitečné funkce GIMPu a zvládnete to, co umí profesionálové v komerčních produktech, jako je třeba Photoshop. Každou kapitolu doplňují konkrétní praktická cvičení, při nichž si probíranou látku ihned vyzkoušíte.